Speeltuin Stevenshof
 

Lidmaatschap

Wilt u met uw gezin lid worden van de speeltuin, dan kunt u het inschrijfformulier invullen bij onze portier in de portierslodge. U kunt eventueel het formulier ook downloaden onderaan de pagina en deze thuis uitprinten, invullen en dan inleveren bij onze portier.
Na betaling van het lidmaatschap bij de portier krijgt u een tijdelijke pas. U ontvangt daarna binnen 2 weken een email bericht dat uw "originele" pasje klaar ligt.

Het lidmaatschap van Speeltuin Stevenshof kost € 15,- per jaar voor het hele gezin. De jaarkaart is geldig van 1 januari tot en met 31 december van het desbetreffende  kalender jaar.
In januari worden de leden per email met de mogelijkheid om hun lidmaatschap te verlengen voor het nieuwe kalenderjaar.
De leden die hun contributie niet betaald hebben zullen als inactief aangemerkt worden en ook geen nieuwe mail krijgen om hun lidmaatschap te verlengen.

Om onze leden administratie zo goed mogelijk up to date te houden zouden we het zeer op prijs stellen als u wijzigingen in het gezin, (mail)adres en andere veranderingen aan ons door wilt geven. U kunt dit doen door de wijziging door te geven aan onze portier of via het contactformulier op de website.

Per 1 mei vragen wij ook om uw handtekening op het aanmeldformulier i.v.m. de Wet bescherming persoonsgegevens.
Het lidmaatschap geld voor kinderen t/m 12 jaar.


Download inschrijfformulier:

Inschrijfformulier
Download hier het inschrijfformulier
Inschrijfformulier.docx (141.58KB)
Inschrijfformulier
Download hier het inschrijfformulier
Inschrijfformulier.docx (141.58KB)