Lid worden van de speeltuin

Wilt u met uw gezin lid worden van de speeltuin, vul dan een inschrijfformulier bij onze portiers. Deze vult u volledig in en duidelijk leesbaar. Na betaling van het lidmaatschap bij de portier krijgt u een tijdelijke pas. U ontvangt daarna binnen 2 weken een email bericht dat uw "originele" pasje klaar ligt.

Het lidmaatschap van Speeltuin Stevenshof kost € 15,- per jaar voor het hele gezin.                      

de jaarkaart is geldig van 1 januari tot en met 31 december van het desbetreffende  kalender jaar. 
In januari worden de leden per email op de hoogte gesteld dat de contributie voor het nieuwe jaar overgemaakt kan worden.
Als de contributie  binnen is op de rekening van Speeltuin Stevenshof, worden de leden die niet betaald hebben automatisch uitgeschreven.
Ben je lid en en betaal je te laat dan word er €3,50 in rekening gebracht voor administratieve kosten.

Om onze leden administratie zo goed mogelijk up to date te houden zouden we het zeer op prijs stellen dat bij gezinsuitbreiding of verhuizing of andere verandering van gegevens dit ook bij de speeltuin meld.

Het nieuwe kind wordt in onze administratie bij geschreven en u ontvangt dan een nieuwe kaart. U kunt dit doen bij de portier, waar u dan weer alle gegevens moet invullen van uw gezin.

Mocht u verhuizen of een nieuw email adres hebben, Laat het ons weten!

Per 1 mei vragen wij ook om uw handtekening op het aanmeldformulier i.v.m. de Wet bescherming persoonsgegevens.

 Het lidmaatschap geld voor kinderen t/m 12 jaar.


 Lidmaatschap voor scholen en kinderopvang

Met uw inschrijfnummer van de Kamer van Koophandel kunt u bij ons een speciaal pasje aanvragen waarmee u dan met meerdere kinderen met korting in de speeltuin kunt komen spelen.